Francouzská kuchyně

 

Pro milovníky vyhlášených francouzských specialit připravujeme speciální menu!

Předkrmy:

Jemná paštika z kachních jater, flambované brusinky, pistácie, maková brioška.
Pečení šneci, česnekové máslo, rozpečená bageta
Restovaná žabí stehýnka, cherry rajčata, olivy, česnek, rozpečená bageta

Polévka:

Bujabéza

Hlavní chody:

Kohout na červeném víně, bramborové pyré
Salát Niçoise
Blanquette de veau (bílý telecí guláš), restovaný bulgur

Dezerty:

Tarte tatin (hruškový koláč)
Mille-feuille (dezert z listového těsta s vanilkovým krémem)

Ceny budou doplněny v týdnu před akcí.

Platí do vyprodání zásob.

Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedInVisit our YouTube channel
envelopephone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram